Handelsbetingelser

Velkommen til Lollys Laundry’s officielle webshop. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

BESTILLING OG BETALING

 1. Find den ønskede vare
 2. Vælg størrelse og klik på ”Føj til kurv”. Gå herefter til bestilling
 3. Indtast navn, adresse, inkl. dit mobilnr. og e-mail, og accepter forretningsbetingelserne.
 4. Bekræft din ordre
 5. Vælg leveringstype
 6. Betal med dit betalingskort eller mobilen
 7. Du modtager automatisk en ordrebekræftelse på mail.

Vi tager imod følgende betalingsmetoder og beløbet hæves først, når varen/varerne afsendes.

VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD, VISA/Electron, MAESTRO og MobilePay. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos De viste priser på lollyslaundry.com er i DKK og inklusiv 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU land. Se afsnittet med TOLD OG MOMS.

UDSOLGTE VARER

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du altid mulighed for at kontakte os på webshop@lollyslaundry.com. Her vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med alt fra opskrivning på venteliste, til evt. genbestilling eller bestilling af en anden vare som kunne have din interesse.

FORSENDELSE & LEVERING

ALLE FORSENDELSER I DANMARK OVER 399,- LEVERES GRATIS!

Hos Lollys Laundry bestræber vi os på at yde den allerbedste kundeservice, vi har derfor indført gratis levering i Danmark på ordrer over 399,-. Alle andre ordrer i DK koster 29,- (privat levering 59,-).

Ordre på webshoppen bliver så vidt muligt afsendt indenfor 1-2 dage. Der kan dog være længere behandlingstid under bl.a. udsalg, kampagner mm. Skulle det dreje sig om en hastesag kan man altid kontakte kundeservice, og få dem til at hjælpe dig.

Alle varer som sendes med GLS kan ikke leveres pr. efterkrav. Når sendt med GLS, bliver varen leveret til et afhentningssted tættest på dig for at sikre så optimale afhentningsmuligheder som muligt. Varen kan naturligvis altid leveres direkte til din arbejdsplads, når blot dette angives under ordreafgivelsen. Alle varer leveres så længe lager haves. Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer. 

FORSENDELSE TIL UDLANDET

Forsendelser til udlandet indenfor Europa bliver primært leveret af UPS, og sendes som en forsikret pakke, så den til hver en tid kan spores. Pakker til levering udenfor Europa sendes med den mest optimale kurerservice indenfor dette område. Denne service leveres af Geodis Wilson, som samarbejder bredt med både FEDEX og UPS.

Almindelig Service i Europa tager ca. 4-5 hverdage.
Levering i Europa fra 8 Euro - fragtfri levering på alle ordrer over 130 Euro

Vi leverer til følgende lande:

Belgien
Cypern
Estland
Finland 
Frankrig
Grækenland
Irland
Italien
Kroatien
Letland
Litauen
Luxembourg
Norge
Holland
Polen
Portugal
Rumænien
Slovenien
Spanien
Sverige 
Storbritannien 
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
Østrig

Japan

TOLD OG MOMS

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om vares frie bevægelighed. Varer, som sendes fra Lollyslaundry.com kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter. 
Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes den danske moms ved køb. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at denne omstændighed kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

SÅDAN RETURNERER DU EN VARE:

 1. Udfyld den vedlagte returseddel. 
 2. Pak varerne forsvarligt ind, inden du sender dem retur.
 3. Send varerne til Textile Logistics Denmark, Rømersvej 31, 7430 Ikast, mrk. Returvarer.
 4. Hvis du ønsker en anden vare, laver du bare en ny bestilling på vores hjemmeside.

DU KAN BESTILLE RETURFRAGT HER:

Alle varer kan returneres inden for 14 dage fra modtagelsen. Ved fortrydelseskøb, skal varen returneres i samme stand som ved modtagelsen. Varen skal være i original emballage og i besiddelse af samtlige originale labels. Kunden betaler selv fragt for retur eller ombytningsvarer. Kunden bedes medsende information om navn og fakturanummer. 

Lollys Laundry giver 14 dages fuld returret/fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Ved fortrydelseskøb, skal varen returneres i samme stand som ved modtagelsen. Varen skal være i original emballage og i besiddelse af samtlige originale labels. Når vi har modtaget returpakken og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt og senest 7 dage efter modtagelsen, refundere købsbeløbet til din konto. Du vil modtage en mail, såsnart vi har refunderet beløbet.

Det er vigtigt, at pakken bliver sendt til vores adresse, da vi ikke henter pakker leveret til pakkeboks, pakkeshop eller postbutik.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varer.

Du kan købe returfragt til kr. 35,-  via nedenstående link. Når du har bestilt fragten, bliver ordren håndteret manuelt, og vi sender en mail med en returlabel i løbet af et par hverdage. Denne skal du printe ud og sætte på pakken. Og så er den klar til at blive afleveret i din nærmeste GLS pakkeshop (findes kun i DK).

 
https://lollyslaundry.dk/products/returfragt


BEMÆRK! Vi behandler normalt returvarer/sager indenfor 3-5 hverdage. Under udsalg/kampagner og efter helligdage kan der dog gå op til 7 hverdage.

RETUR I VORES BUTIKKER

Du kan godt ombytte en vare i en af vores flagship stores, men hvis du ønsker at returnere en vare, så skal den sendes tilbage til vores lager i Ikast. Se mere info om butikkerne her:

https://lollyslaundry.dk/pages/kontakt

Alle varer kan returneres inden for 14 dage fra modtagelsen. Ved fortrydelseskøb, skal varen returneres i samme stand som ved modtagelsen. Varen skal være i original emballage og i besiddelse af samtlige originale labels. Kunden betaler selv fragt for retur eller ombytningsvarer. Kunden bedes medsende information om navn og fakturanummer. 

OMBYTNING

For at kunne servicere dig bedst muligt, skal du bare lægge en ny ordre på den rigtige størrelse eller farve, hvis du ønsker en ombytning. Når vi modtager din vare, vil vi kreditere beløbet til dit kort. 
HUSK at vedlæg kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen.

Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil varebeløbet blive tilbageført indenfor 7 dage.

REKLAMATIONER

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage er opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt os da venligst direkte på telefon +45 3581 5000 eller via email: webshop@lollyslaundry.com

Når du ønsker at returnere, ombytte eller reklamere over en vare, bedes du returnere varen til:

TEXTILE LOGISTICS DENMARK APS
Rømersvej 31
7430 Ikast
"Lollys retur"

Når du returnerer varen, bedes du angive en årsag til tilbagesendelsen, da det letter vores behandling og minimerer behandlingstiden. Hvis din faktura er bortkommet, bedes du oplyse dit kundenummer, og evt. dit ordrenummer.