Om Lollys Laundry

Med base i København blev Lollys Laundry grundlagt i 2007 som svar på et ønske om at skabe en garderobe, der tager dig fra en dag på kontoret til en aften i byen, fra strandfest til festival. En garderobe, der tilbyder dig stærke basisstyles, farverige prints og skæve detaljer, der tilføjer det lille ekstra. Kort sagt, en garderobe designet til livet, mens den udfolder sig, hvilket giver dig en følelse af frihed til at gøre, hvad du har lyst til.

Lollys Laundry er kendt for farverige prints og feminine snit blandet med rå og klassiske elementer som med vores signatur læderleggings og varme, bløde strikvarer. Vores lange boheme-kjoler og quiltede patchwork-jakker er blandt 'Lollys Classics'.
Lollys Laundry har flere gange modtaget den eftertragtede Børsen Gazellepris for exceptionel vækst.

  

Mød vores stifter og designer

Kamilla Byriel Terkelsen er vores grundlægger, designer og selve DNA'et i Lollys Laundry. I de 15 år, der er gået siden stiftelsen, har hun udviklet Lollys Laundry til et af de stærkeste brands på den danske modescene.

Kamillas entusiasme, styrke og skabelsesglæde er den røde tråd gennem Lollys Laundry, fra de seks årlige indsamlinger til alle dele af den underliggende arbejdsproces.
Med over 25 års erfaring som designer har Kamilla beseglet sin position som en af Danmarks stærkeste designere og iværksættere, og hun insisterer på, at det skal være sjovt – ellers nytter det ikke. 

Hvordan vores navn blev til

Lolly kan være dig og Lolly kan være mig. Lolly kan lide at bære kraftig strik lige så meget som en let kjole. Et individ, der blander og matcher mønstre og kvaliteter og gør det med en personlig stil. Lolly kan lide prisbilligt design, høj kvalitet og elsker små detaljer.

Farverne, printene og mønstrene i Lollys Laundry kollektioner er nøje udvalgt af Kamilla Byriel, Creative Director. Vi ønskede at skabe et brand, der formidler din personlighed med tidløse favoritter til din garderobe.